Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "STRIKE5"

Etiketa: STRIKE5

Ka tastiera dhe ka Mad Catz tastiera...dhe tani prodhuesi i tastierave të sofistikuara Mad Catz ka konstruktuar një lloj të ri të tastierës e pagëzuar me...