Tag Archives

2 Articles
Microsoft lanson versione të ndryshme të tabletit Surface Pro 3

Microsoft lanson versione të ndryshme të tabletit Surface Pro 3

Microsoft ka lansuar versione të ndryshme të tabletit Surface Pro 3 me harduer të përditësuar duke i ofruar ato tek klientët në varësi të kërkesave të tyre si dhe buxhetit të tyre.

Surface Pro 3

Më poshtë janë të paraqitura versione të përditësuara duke përfshirë harduerin dhe çmimin:

• Intel Core i3-4020Y me Intel HD 4200 kartel grafike, 4GB RAM dhe 64GB SSD me çmim 799$
• Intel Core i5-4300U me Intel HD 4400 kartel grafike, 4GB RAM dhe 128GB SSD me çmim 999$
• Intel Core i5-4300U me Intel HD 4400 kartel grafike, 8GB RAM dhe 256GB SSD me çmim 1,299$
• Intel Core i7-4650U me Intel HD 5000 kartel grafike, 8GB RAM dhe 256GB SSD me çmim 1,549$
• Intel Core i7-4650U me Intel HD 5000 kartel grafike, 8GB RAM dhe 512GB SSD me çmim 1,949$

Tabletit Surface Pro 3 është projektuar për të zëvendësuar laptopin si dhe për të iu ndihmuar atyre përdorueseve që merren me detyra komplekse që kanë të bëjnë me foto, video apo redaktim të muzikës. /ameble

Publikohet reklama e parë e Microsoft Surface Pro 3 [video]

Publikohet reklama e parë e Microsoft Surface Pro 3 [video]

Microsoft ka publikuar sot reklamën e parë për tabletin e tyre Surface Pro 3, i cili është dizajnuar posaçërisht për të mundësuar përdoruesve zëvendësimin e laptopve me ketë tablet të Windows-it.

https://www.youtube.com/watch?v=CTo5DfBtWkY

Microsoft ketë tablet e ka lansuar muajin e kaluar, bashkë me disa pajisje përcjellëse duke përfshirë Docking Station, Surface Pro Type Cover, Surface Pen dhe Surface Adapter Ethernet.

Surface Pro 3, vjen me tri opsione të procesorëve Intel Core i3, Core i5 dhe Core i7, gjithashtu ekziston zgjedhja prej 4GB ose 8GB RAM. Ndërsa nga hapësira e brendshme për ruajtjen e të dhënave vjen duke filluar nga 64GB dhe shkon deri 512 GB.

Për më shumë informacione mbi tabletin e ri Microsoft Surface Pro 3 klikoni këtu. /ameble