Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Surface Pro 4"

Etiketa: Surface Pro 4

Kur zgjedhim një smartphone apo tabletë, gjithmonë pyesim për madhësinë e ekranit dhe rezolucionin e tij. Megjithatë, cilësia e ekranit është ajo që ne duhet...