Tag Archives

2 Articles
Kur do të përditësohet smartphone juaj me Android 4.4 KitKat?

Kur do të përditësohet smartphone juaj me Android 4.4 KitKat?

When will my phone get the Android 4.4 KitKat update: here is what we knowDje zyrtarisht Google lansoi sistemin operativ më të ri Android 4.4 KikKat dhe pa dyshim ky është një përditësim i madh për platformën më të popullarizuar të sistemit operativ në botë.

Ajo çfarë me të vërtet na intereson të gjithë ne është koha kur ky përditësim do të jetë në dispozion për pajisjet Android që i disponojmë.

Disa pajisje siq janë Samsung Galaxy Note 3, Motorola Droid dhe smartphonet LG tani më kanë pranuar këtë përditësim.

Më poshtë mund të shihni se kur do të arrijë Android 4.4 KitKat tek pajisjet tuaja.

Datat e përditësimit Android 4.4 KitKat:

 HTC

 • HTC One (të gjithë modelet) – Deri në fund të Janarit
 • HTC One mini – Brenda 90 dite
 • HTC One max – Brenda 90 dite
 • HTC One Google Play Edition – Pritet të ndodhë çdo moment
 • HTC Droid DNA – Deri në fund të muajit Shkurt

LG

 • LG G2 –  deri në fund të muajit Shkurt
 • LG G Flex (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG Optimus G Pro (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG Optimus G (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG G Pro Lite (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG Optimus L9 II (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG Optimus Vu II, Vu III (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG Optimus F7, F6, F3 (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)
 • LG G Pad 8.3 (*nuk ka të dhëna të sakta, pritet të ndodhë para fundit të Janarit)

Motorola

 • DROID Ultra – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • DROID Maxx – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • DROID Mini – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • DROID RAZR M – Akoma nuk dihet
 • DROID RAZR HD – Akoma nuk dihet
 • DROID RAZR MAXX HD – Akoma nuk dihet
 • Atrix HD – Akoma nuk dihet
 • Electrify M – Akoma nuk dihet
 • Moto X – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • Moto G – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat

Pajisjet Nexus 

 • Nexus 4 – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • Nexus 7 – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat
 • Nexus 10 – Tashmë e ka Android 4.4 KitKat

Samsung

 • Galaxy S4 Google Play Edition – Në dispozicion
 • Galaxy S4 – Deri në fund të Janarit
 • Galaxy Note 3 – Tashmë  në dispozicion
 • Galaxy S III – Akoma nuk dihet
 • Galaxy Note II – Në Mars

Sony

 • Sony Xperia Z1 / Z Ultra – Fund të Janarit
 • Sony Xperia Z, ZL, Tablet Z – Akoma nuk dihet
 • Sony Xperia SP – Akoma nuk dihet
 • Sony Xperia ZR, Xperia T, Xperia TX and Xperia V – Në pritje

Tani për tani nuk kemi të dhëna për pajiset tjera. Për çdo gjë do ju mbajmë të informuar.  /ameble

Samsung Galaxy Note 3 publikohet me 4 Shtator

Samsung Galaxy Note 3 publikohet me 4 Shtator

Nëse dikush ka dyshuar se Samsung nuk do të publikoj Galaxy Note 3 me 4 Shtator në Berlin atëherë nuk keni nevojë të dyshoni më, ngase Samsung dje zyrtarisht ka dërguar ftesat për këtë eveniment të rëndësishëm.

Siç ka bërë edhe më parë, kompania jug-koreane Samsung, edhe këtë here përgatitet për të prezantuar gjeneratën e trete të phablet-it Note pikërisht ne panairin me të madh të teknologjisë informative ne Bote, IFA i cili mbahet për çdo vit gjatë muajit shtator në qytetin e Berlinit.

SNote3 Ameble

Në të njëjtën dite dhe kohë, Samsung do të bëjë një transmetim “live” nga Times Square, (New York) nga ku do të demonstrohen përjetimet e para me gjeneratën e re të pajisjeve Galaxy. Perflitet se Samsung Galaxy Note 3 do të jetë i madhësisë 5.7-inç me ekran 1080p dhe S Pen Stylus.

Si zakonisht, Ameble do të transmetojë këtë ngjarje drejtpërdrejt dhe do të ju mbajë të informuar rreth detaje për produktet që do të publikohen. |ameble|