Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Tabletë"

Etiketa: Tabletë

Lenovo duket se po vazhdon trendin me produkte të reja, duke lansuar kështu tabletët e ri Lenovo A1000, A3000 dhe S6000 në Kongresin...