Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Tableti Prestigio Multi Pad 9.7 Pro"

Etiketa: Tableti Prestigio Multi Pad 9.7 Pro

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është tableti Prestigio MultiPad 9.7 Pro.Dizajni Pesha e lehtë, korniza e hollë dhe e lëmuar...