Tag Archives

2 Articles
LG dhe Sony në CES 2015 pritet të prezantojnë TV me rezolucione 8K

LG dhe Sony në CES 2015 pritet të prezantojnë TV me rezolucione 8K

Consumer Electronics Show (CES) fillon javën e ardhshme, dhe sipas një raporti të fundit, të dy LG dhe Sony pritet të prezantojnë modele të reja të televizioneve 8K. Vitin e kaluar në ngjarjen CES 2014 kemi parë një sërë televizionesh të reja 4K, kurse tani të dy kompanitë pritet të lansojn ato edhe më të reja me rezolucion 8K.

LG 8K TVs

 

LG do të njoftoj për serinë e re Art Slim TV, për të cilat është thënë se dimensionet e tyre do të jenë midis 7.5 dhe 8.2mm të trashë dhe se do të vijnë në një varg të madhësive të ekranit duke përfshirë modelet 55-inç dhe 65-inç.

Me futjen e televizioneve të reja 8K, ne lirishtë mund të presim zbritjen e çmimeve për modelet 4K. Për çmimet si dhe karakteristikat e modeleve të reja pritet t’i shohim javën që vjen. /ameble

Samsung me televizion UHD 110 inç në CES 2013

Samsung me televizion UHD 110 inç në CES 2013

Nuk është ende e sigurt se sa mund t’ju bëjmë ballë sot televizioneve gjigande, por nëse jeni të interesuar të shihni se çfarë pritet nga e ardhmja në teknologjinë televizive, fjala është për kompaninë Samsung e cila ka mundësi të shfaq diçka masive për ngjarjen CES 2013 e cila do të mbahet në janar të vitit të ardhshëm e që mund ta përcillni hap pas hapi nga portali ynë.

Nëse sipas raporteve dhe thashethemeve na lë të besojmë se, Samsung me të vërtet do ta shfaq diçka të tillë atëherë fjala është për një televizion 110 inç (279 cm) me rezolucion 4K. Ky nuk është televizioni i parë nga Samsung me UHD (Ultra-high-definition), por duke pasur parasysh madhësinë e tij 110 inç, presim që ai të duket goxha mbresëlënës.

Raportet tregojnë gjithashtu se Samsung mund të zbuloj edhe seri tjera të TV-ve OLED në ketë panair. CES zakonisht është një vend i madh me mundësi për kompanitë për të treguar se çfarë teknologji të reja janë duke punuar. |ameble| [divider top=”0″]