Tag Archives

4 Articles
Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 – Testi i hedhjes [Video]

Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 – Testi i hedhjes [Video]

Edhe më herët kemi pas një numër videosh të publikuara rreth hedhjes së smartphone-ve si test, por tani vjen një video e re nga Techsmart e cila është bërë me smartphone-t e fundit, ku është përfshinë Samsung Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8.

Kliko videon me poshtë për të parë se cili prej smartphone-ve Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 i shpëton këtij testi të hedhjes nga lartësi të ndryshme.

Pra, si duket nga tri pajisjet, HTC One M8 ka shpëtuar më së miri, me pastaj iPhone 5S dhe në fund Samsung Galaxy S5. /ameble

Google Nexus 4 – Testi i hedhjes

Google Nexus 4 – Testi i hedhjes

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me testet e para të hedhjes për ta vlerësuar cilësinë e Google Nexus 4.

Më poshtë mund të shihni videon me dy testet e bëra nga fuchsphones:

  • Testi i parë hedhja nga xhepi rezulton me gërvishtje të vogla.
  • Testi i dytë hedhja nga lartësia e veshit rezulton me thyerje të xhamit prapa dhe disa gërvishtje por telefoni ende punon.

[youtube id=”nlgG33n71m0″ width=”600″ height=”350″]

Në foto galerinë e me poshtme mund të shihni edhe fotot e bëra pas testit të hedhjes ku Google Nexus 4 mund të hyjë në kategori me vlerësim të lartë edhe pse rezultoi me disa gërvishtje dhe thyerje të xhamit prapa ku çka e veçon nga të tjerët është se te dy anët e telefonit janë të ndërtuar me Gorilla Glass 2. |ameble|

[jcarousel source=”post” link=”image” size=”160×160″ limit=”20″ items=”3″ speed=”500″ margin=”10″] [divider top=”0″]

Galaxy Note 2 – Testi i hedhjes

Galaxy Note 2 – Testi i hedhjes

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka dukje të njëjtë por më i madh dhe më i rëndë.

  • Testi i parë rezulton me gërvishje në anën e poshtme por pajisja punon ende.
  • Testi i dytë edhe këtu rezulton me gërvishje por në anën e majtë lartë e gjithashtu edhe kapaku prapa dhe bateria zhvendosën nga telefoni.
  • Testi i tretë dhe i fundit rezulton sikurse testi i dytë vetëm me disa gërvishtje anash,

Në foto galerinë mund të shihni disa fotografi nga testi i bërë.

[jcarousel source=”post” link=”image” size=”160×160″ limit=”10″ items=”3″ speed=”500″ margin=”10″]

Samsung Galaxy Note 2 përfundon me sukses, testet e bëra ku krahasuar me Galaxy S3 secili prej nesh do të priste që Galaxy Note 2 do të përfundojë me prishje totale për shkak të madhësisë dhe peshës që ka.

Më poshtë mund të shihni edhe videon me tre testet e bëra nga Android Authority.

[youtube id=”mA0r7tc6V5s” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]

iPhone 5 dhe Galaxy S3 – Testi i hedhjes

iPhone 5 dhe Galaxy S3 – Testi i hedhjes

Për entuziastët e Galaxy S3 nuk do të jetë shumë i këndshëm testi i hedhjes bërë nga Android Authority në Hong Kong.  iPhone 5 del fitimtar me disa gërvishje të vogla kundrejt Galaxy S3 ku të cilit shtresa mbrojtëse e ekranit i pëlcet anash por ekrani ende funksionon. Në foto galerinë mund të shihni disa fotografi nga testi i bërë.

[jcarousel source=”post” link=”image” size=”160×160″ limit=”10″ items=”3″ speed=”500″ margin=”10″]

Më poshtë mund të shihni edhe videon me tre testet e bëra nga Android Authority:

• Testi i parë: Nxjerrja nga xhepi ku më së shumti ndodhë që telefoni të rrëshqet nga dora e bie në tokë.
• Testi i dytë: Hedhja nga lartësia e gjoksit ku nga kjo lartësi shumë rrallë ndodhë që telefoni të bie në tokë.
• Testi i tretë: Hedhja duke folur lartësia e veshit ku edhe nga kjo lartësi ndodhë që telefoni të bie në tokë.

[youtube id=”6M5q5TRuAsY” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]