Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Texas Instruments"

Etiketa: Texas Instruments

Kompania e mirënjohur Texas Instruments është duke u larguar nga prodhimi i procesorëve SoC (system-on-chip) për smartphone dhe tableta. Kjo do të thotë se...