Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "TF201"

Etiketa: TF201

Me dizajn ultra të hollë dhe peshë super të lehtë, ASUS Transformer Prime vjen për të vendosur një standard të ri në dizajnin e...