Tag Archives

2 Articles
Google Nexus 7 do të prodhohet nga LG

Google Nexus 7 do të prodhohet nga LG

LG Nexus 7Modeli i fundit i serisë tani më të njohur globalisht Nexus, Google Nexus 6 është prodhuar nga Motorola, ndërsa versionet e mëparshme janë bërë nga HTC, Samsung dhe LG. Bazuar në disa raporte të fundit, pasardhësi i Nexus 6, Google Nexus 7, do të prodhohet nga LG.

Modeli Nexus 7 pritet të lansohet më vonë gjatë këtij viti dhe sipas mediave Koreane, kësaj radhe LG do ketë privilegjin që të prodhon këtë model për gjigantin Google.

Ajo çfarë është raportuar deri më tani, janë takimet dhe vizitat e grupeve punuese nga kompania Google në zyrat qendrore të LG-së në Korenë e Jugut.

Ende nuk është shfaqur ndonjë karakteristikë për modelin e ri Nexus 7 dhe sapo të marrim ndonjë informatë, ne do të ju njoftojmë. /ameble.com

Nokia Lumia 1020 mund të jetë emri zyrtar për Nokia EOS

Nokia Lumia 1020 mund të jetë emri zyrtar për Nokia EOS

I shumë përfoluri Nokia EOS me kamerë 41 megapikselë është paralajmëruar të lansohet më datë 11 Korrik në një konferencë të organizuar nga Nokia në New York. Për ketë pajisje gjithmonë është përfolur më emrin e koduar Nokia EOS, mirëpo tani lajmi vjen nëpërmes profilit të Twitter-it @evleaks se pajisja e vërtetë do të quhet Nokia Lumia 1020.

EOS = Nokia Lumia 1020 
@evleaks (@evleaks) June 25, 2013

EOS, që tani quhet me sa duket Nokia Lumia 1020, pritet të shfaqet me kamerë 41 megapikselë, më të cilën kompania ka shfaqur një moto të ngjashme në ftesën e tyre për ngjarjen e muajit të ardhshëm, duke deklaruar më fjalët “41 Million Reasons.”

Nokia Lumia 1020

Prodhuesi finlandez i kësaj pajisje pritet ta lansoj nëpërmes rrjetit AT&T, smartphone pritet të shfaqet me Windows Phone 8 dhe ekran 4.5 inç OLED në 1280 X 768 pikselë.

Ameble më 11 Korrik do të ndjek drejtpërdrejt ketë ngjarje duke filluar nga ora 20:00. |ameble|