Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "TomTom"

Etiketa: TomTom

Prodhuesi i GPS-ve TomTom dhe kompania e veturave Fiat janë në partneritet te përbashkët për sistemin e ri  te navigacionit qe do të përdoret...