Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Transformer Prime"

Etiketa: Transformer Prime

Me dizajn ultra të hollë dhe peshë super të lehtë, ASUS Transformer Prime vjen për të vendosur një standard të ri në dizajnin e...