Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Trigonom"

Etiketa: Trigonom

Për fëmijët nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë dhe më argëtues mësimi i numrave në gjuhën shqipe. Pas suksesit të madh me aplikacionin...