Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "TV & Multimedia"

Etiketa: TV & Multimedia

C'SEED dhe Porsche Design kanë zbuluar televizionin komfort më të madh në botë duke mposhtur modelin Samsung S9 UHD i cili u shfaq në...