Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "TVSH"

Etiketa: TVSH

 Dje me 13.05.2013, pranë Ministrisë për Inovacionin dhe TIK përfundoi procedura e dorëzimit të ofertave për ndërtimin e rrjetit digjital të TVSH-së. Në këtë garë...