Tag Archives

3 Articles
Twitter e interesuar të blejë shërbimin për audio SoundCloud

Twitter e interesuar të blejë shërbimin për audio SoundCloud

Twitter musicTwitter po përpiqet të blejë SoundCloud duke e bërë kështu një tjetër lëvizje në muzikë. SoundCloud me bazë në Berlin është një shërbim falas që u mundëson përdoruesve të fusin dhe shpërndajnë audio muzikë nëpër ueb, që veten e pëlqen ta quaj si “YouTube për audio muzikë.”Në Tetor 2013, kjo kompani kishte njoftuar se ka 250 milionë përdorues.

Nëse arrihet marrëveshja, ku për momentin ende nuk është e sigurt, kjo pritet të jetë blerja më e shtrenjtë e Twitter-it për të cilën thuhet se e ka vlerën rreth 700 milionë $.

Kjo është përpjekja e dytë e Twitter-it për të përfituar nga fakti që disa nga përdoruesit e saj flasin dhe shpërndajnë muzikën apo këngët që u pëlqejnë. Vitin e kaluar, Twitter kishte lansuar aplikacionin Twitter Music, miëpo ky shërbim nuk pati kurrë sukses dhe kështu ata e larguan në muajin Mars.

Të dy kompanitë nuk kanë pranuar të komentojnë sa i përket këtyre thashethemeve. /ameble

Lansohet shërbimi Twitter #Music

Lansohet shërbimi Twitter #Music

Twitter MusicJavën e kaluar kemi dëgjuar thashetheme në lidhje me shërbimin e ri nga Twitter, i emëruar #Music.

Sot është publikuar zyrtarisht, dhe sipas blogut Twitter ky shërbim është një mënyrë e re për të kërkuar apo dëgjuar muzikë. Këngët në Twitter #Music aktualisht vijnë nga tri burime: iTunes, Spotify dhe Rdio.

Me iTunes mund të dëgjohen këngët shkurtimisht para se të blihen, ndërsa përdoruesit e Spotify dhe Rdio mund thjesht të hyn nëpërmes llogarisë së tyre për të dëgjuar këngët në tërësi.

Këto do të jenë tri burimet fillestare për Twitter #Music duke deklaruar se në të ardhmen do të vazhdojnë të eksplorojnë edhe mundësi tjera shtesë për shërbimin.

Aplikacioni Twitter #Music tanimë është në dispozicion për shkarkim nëpërmes iTunes App Store. Ende nuk është deklaruar se kur do të jetë gati për platformën Android. Twitter #Muzika mund të shikohet edhe nëpërmes ueb shfletuesit. |ameble|

Aplikacioni “Twitter Music” mund të lansohet këtë fundjavë

Aplikacioni “Twitter Music” mund të lansohet këtë fundjavë

Twitter-musicFansave të muzikës shumë shpejt mund t’ju ofrohet një aplikacion shtesë në listën e shkarkimeve, nëse thashethemet e fundit të shërbimit të ri muzikor nga Twitter janë të vërteta.

Shërbimi Mikro-Blogging është duke përgatitur një aplikacion të pavarur për muzikë që mund të filloj këtë fundjavë në një organizim në Coachella Valley Music dhe Festivalin e Arteve në SHBA.

Twitter tashmë ka futur hundët në tregun muzikor nga koha kur ajo bleu shërbimin muzikor për këngë të quajtur “We Are Hunted” që me bazë është në San Francisco. Përderisa “We Are Hunted” ka vendosur të shuhet, anëtaret e saj kanë formuar bazën e aplikacionit për muzikë në Twitter.

Sipas AllthingsD, aplikacioni do të sugjeroj artistë dhe këngë për të dëgjuar, në bazë të informatave të tilla sipas llogarive që ju përcillni në Twitter.

Twitter nga ana e tyre nuk ka komentuar për spekulimet e bëra, por shumë burime duket të jenë të njoftuara për shërbimin Twitter Music që si duket do të jetë edhe emri i këtij aplikacioni. |ameble|