Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Twitter"

Etiketa: Twitter

Twitter më në fund ka sjellë një funksion të ri që shumica prej nesh ka kohë që e kemi pritur, pra mesazhet e drejtpërdrejta...

Që një kohë të gjatë Twitter ka qenë duke testuar shërbimin për përkthime Bing të Microsoft-it, funksion ky që gjithashtu ka qenë në dispozicion për...

Twitter ka mbajtur një konferencë krejt të re ku ky rrjeti social ka ndarë planet e saj për të ardhmen dhe nga kjo kemi mësuar...

E gjithë reklama e Twitter-it tani po merr një kahje tjetër: rrjeti social është duke e bërë të mundshme blerjen e produkteve drejtpërdrejt, nëpërmjet shërbimit...

Vitin e kaluar Twitter ka bërë shumë ndryshime në platformën e saj sa i përket përmbajtjes vizuale. Sot ky shërbim posedon foto, video, formate Gif me shumicë....

Twitter po përpiqet të blejë SoundCloud duke e bërë kështu një tjetër lëvizje në muzikë. SoundCloud me bazë në Berlin është një shërbim falas që...

Pas para-lajmërimit për ndryshimin e profilit për përdoruesit -  inspiruar nga Facebook, Twitter tani ka filluar të lansoj pamjen e re të profileve të të...

Siç u vërtetua dhe nga fotoja më e famshme selfie, fotoja e Ellen DeGeneres, një faktor që të limiton gjatë pozimit për selfie është gjatësia...

Twitter nuk është më “persona non grata” në Turqi, të paktën për momentin.Një zyrtar nga zyra e Kryeministrit Taip Erdogan ka konfirmuar për Reuters...

Vetëm një javë, pasi qeveria turke bllokoj qasjen për rrjetin social Twitter tani ka bllokuar edhe qasjen në YouTube, që i bie tri ditë para...

Rrjetet shoqërore përveç që janë vend i mirë për të qenë në kontakt me të tjerët, janë po ashtu edhe vend i përshtatshëm për...

Postimet jo të hijshme dhe imazhet nëpër rrjeta sociale po i detyrojnë punëdhënësit që ti heqin nga lista disa punëkërkues të moshës 16-34, sipas...