Tag Archives

3 Articles
Watch_Dogs shet 4 milionë kopje vetëm në javën e parë

Watch_Dogs shet 4 milionë kopje vetëm në javën e parë

Ubisoft kishte konfirmuar se loja Watch_Dogs ka qenë lançimi më i madh në historinë e kompanisë, por nuk kishte specifikuar numra rreth saj. Tani, kemi disa detaje për shitjet.

Watch Dogs

4 milionë kopje të lojës janë shitur vetëm në javën e parë të disponueshmërisë së saj në mbarë botën. “Rezultatet e arritura në javën e parë të lançimit janë të mahnitshme dhe na japin fuqi për angazhim më të madh në Ubisoft” tha Drejtori për shitje në Angli Darren Bowen, në një njoftim të tij për shtyp. Me siguri të plotë e them se do të shohim më shumë nga ky ekskluzivitet në vitet e ardhshme, ka shtuar ai. Loja është në dispozicion për Xbox One, PC, PS4, PS3 dhe Xbox 360. Kurse tek ne Watch_Dogs gjendet për PS3 dhe PS4 të cilën mund ta bleni tek MEGA Electronics. /ameble

Assassin’s Creed: Pirates tani mund ta luani edhe nga Internet Explorer

Assassin’s Creed: Pirates tani mund ta luani edhe nga Internet Explorer

Ubisoft ka lëshuar një version të veçantë të lojës Assassin’s Creed: Pirates për shfletuesin Internet Explorer, loja është krijuar duke përdorur HTML, grafikën WebGL dhe JavaScript.

Ky version është alternativë e versionit aktual që është në dispozicion për iOS dhe Android. Loja funksionon për versionin IE 11 për Desktop si dhe tablet dhe smartphone.

Ubisoft është raportuar se ka qenë në gjendje të arrij të njëjtin grafikë të lojës nëpërmjet ueb shfletuesit duke përdorur një motor të ri 3D të quajtur Babylon.js. Zhvilluar nga një numër i inxhinierëve në Microsoft ky motor është ndërtuar nga zeroja. Për më shumë detaje shih videon e më poshtme:

Ubisoft publikon trailer-in e lojës së ardhshme “Assassin’s Creed Unity”

Ubisoft publikon trailer-in e lojës së ardhshme “Assassin’s Creed Unity”

Ubisoft gjatë fundjavës ka konfirmuar se loja e ardhshme e tyre e serisë Assassin’s Creed do të luhet në kohën e Revolucionit Francez dhe do të quhet Assassin’s Creed Unity.

Në të njëjtën kohë Ubisoft ka publikuar gjithashtu edhe video Trailer-in e shkurtër për ketë lojë, që pritet të jetë gati për shitje nga periudha e festave të fundvitit. “Në lojën e re Assassin’s Creed kemi punuar për më shumë se tre vjet edhe pse nuk ishim tamam të gatshëm për të treguar vizionin tonë të plotë në një version tjetër të kësaj lojë,” kanë thëna ata.

Kështu që me poshtë mund të shihni një pamje të parë nga Assassin’s Creed Unity. /ameble

[youtube id=”wLcjwqXATIM” width=”600″ height=”350″]