Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "UBT"

Etiketa: UBT

Tre javë më parë në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), u promovua libri “Rrjetat kompjuterike”, i autorit Selman Haxhijaha. Promovimi i librit u organizua...