Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Up to Something"

Etiketa: Up to Something

Nokia, pjesë e mbetur e kompanisë që nuk është pronë e Microsoft-it, ka shfaqur sot një imazh që shkruan “up to something”, dhe një...