Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "USB-C 3.1"

Etiketa: USB-C 3.1

Përveç një rezolucioni të lartë “Retina” dhe një profili të ri që në fakt është më i hollë, Laptopi i ri i Apple ka...