Tag Archives

4 Articles
Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga ky version është drive-i më i vogël në treg momentalisht.

LaCie Porsche Design USB Key vjen me shpejtësi të transferimit deri në 95MB/s dhe do të jetë në dispozicion me zgjedhje prej 16GB ose 32GB. Kjo gjithashtu posedon mënyrën e enkriptimit 256-bit dhe me të ofrohet një vit hapësirë pa pagesë në Wuala Cloud Storage. Çmimet e tyre do të fillojnë nga 30€ për 16GB kurse 50 për 32 GB.

[youtube id=”TBlF154vt8c” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informata dhe dizajnin e saj mund të gjeni në uebfaqen e Lacie-s. |ameble|

Multifunksional USB flash drive Sanwa

Multifunksional USB flash drive Sanwa

600-GUSD seria është një linjë e re e produktit nga Sanwa i cili drejtpërdrejtë përmban një opsion dyanshëm që mundëson qasjen apo lidhjen për PC dhe smarthone Android.  Pra, ky USB flash drive nëpërmjet USB porte mund të lidh PC-në në njërën anë, ndërsa  në anën tjetër nëpërmjet microUSB porte mund të lidh një Android smartphone.

Aktualisht, ka dy versione që janë në dispozicion të kësaj pajisje. Versioni 4GB (600 GUSD4G) e produktit me çmim prej 24 $, dhe versioni 8 GB (600 GUSD8G) me çmim prej 30 $. |ameble| [divider top=”0″]

Amoeba USB memorie modulare

Amoeba USB memorie modulare

Zhvillimi i teknologjisë sot nuk ka të ndalur. Prodhuesit e ndryshëm të teknologjive tani më janë futur në garë për të krijuar pajisje me dizajne të veçanta, atraktive dhe tërheqëse. Një prej prodhuesve të USB memories Hyunsoo, ka krijuar një USB memorie të quajtur  “Amoeba USB memorie modulare” e cila përbëhet prej disa USB memorie më të vogla.

Këto USB të vogla mund të përdoren ndaras, mirëpo pasi që bashkëngjiten njëra me tjetrën, automatikisht sinkronizohen dhe krijojnë një USB memorie të madhe. Amoeba USB ju ndihmon shumë për të ruajtur të dhënat në sasi të mëdha si dhe në organizimin  e llojeve të veçanta të të dhënave. |ameble| [divider top=”0″]

Sandisk USB flash drive 128GB

Sandisk USB flash drive 128GB

by bmbi 0 Comments

SanDisk ka shfaqur një formacion të ri të USB flash drives që për kompaninë janë produktet më të shpejta, më të holla dhe me më kapacitet deri më sot. Ky version, i cili përfshin katër modele të reja ofron lloje dhe stile të ndryshme, por të gjitha vijnë me SanDisk softuerin që konsumatorët mund ta përdorin për sigurinë e të dhënave të rëndësishme.

Cruzer Glide USB flash drive ka kapacitetin më të lartë deri më tani, 128GB. Duke marrë parasysh që shumica e Tabletave tani janë të kufizuar me storage, atëherë një flash drive i këtij lloji 128GB ja dyfishon kapacitetin. Cruzer Glide tani ka në dispozicion 4GB deri 64GB duke filluar nga 19,99$. Versioni 128GB do të jetë në dispozicion në Gusht të vitit 2012 për 249,99$.

     

USB Cruzer Facet USB flash drive është më i theksuar nga dizajni, duke shfaqur një shtresë të jashtme me çelik inox me ngjyra të cilësuara. Cruzer Facet do të jetë në dispozicion nga 8 deri ne 32GB dhe çmime prej 32,99$ dhe 84,99$.

      

Në mënyrë të ngjashme për nga ana e dizajnit është edhe Cruzer Pop USB flash drive, i cili ka në fokus konsumatorët e rinj. Cruzer Pop ka një “pop” dizajn unik dhe vjen me ngjyra të pasura dhe këto janë modelet më të holla nga SanDisk. |sandisc.com|

      [divider top=”0″]