Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Vala 4G"

Etiketa: Vala 4G

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions...