Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Viber Desktop App 3.0"

Etiketa: Viber Desktop App 3.0

Shërbimi i njohur Viber, që shërben për mesazhe dhe thirrje të menjëhershme nëpërmes VOIP (Voice over IP) për smartphone, tani ka lansuar një aplikacion...