Tag Archives

3 Articles
Aplikacioni Viber me probleme!

Aplikacioni Viber me probleme!

E plotësuar 22:04: Nëpërmes rrjeteve sociale Viber ka njoftuar se ka një problem që sipas tyre duket të jetë i përkohshëm. Ata kanë falënderuar për durimin dukë thënë se janë duke punuar që të kthejnë shërbimin sa më shpejt që është e mundur (shih komentin me poshtë).

 

20:39: Aplikacioni Viber i cili tek ne përdoret në masë të madhe po përballet me disa probleme, dhe përdoruesit nuk mund të dërgojnë mesazhe apo bëjnë thirrje. Deri me tani nuk ka asnjë prononcim zyrtar sa i përket këtij problemi. Nuk është e konfirmuar gjithashtu nëse problemi është për të gjitha vendet në botë. Për çfarëdo lajmi zyrtar do të njoftojmë me kohë.

Viber është një aplikacion për pajisje mobile që u mundëson përdoruesve të shkëmbejnë tekst mesazhe dhe bëjnë thirrje me zë. Ky aplikacion përdor lidhjen e internetit nëpërmes operatoreve apo rrjetin Wi-Fi dhe si aplikacion është në dispozicion për shumicën e platformave, duke përfshirë iPhone, Android, Windows Phone dhe Blackberry. /ameble

Viber është shitur për 900 Milion $

Viber është shitur për 900 Milion $

Kompania japoneze Ratuken, ka njoftuar për blerjen e Viber në vlerë prej 900 milion $.

Viber Desktop App

Platforma Viber është bërë tejet e popullarizuar dhe tani ka më shumë se 300 milion përdorues anë e mbanë botës.

Kryeshefi i kompanisë japoneze Rakuten, Hiroshi Mikitani, duke i lavdëruar shërbimet e ofruara nga Viber ka komentuar se është jashtëzakonisht i ngazëllyer për të mirëpritur Viber në familjen Rakuten. Përveç kësaj, Viber ka krijuar një rreth të madh të përdoruesve dhe ka një potencial për të konkurruar edhe si një platformë e lojërave, ka thënë shefi Hiroshi Mikitani. /ameble

Lansohet aplikacioni “Viber Desktop App 3.0” për kompjuter

Lansohet aplikacioni “Viber Desktop App 3.0” për kompjuter

Shërbimi i njohur Viber, që shërben për mesazhe dhe thirrje të menjëhershme nëpërmes VOIP (Voice over IP) për smartphone, tani ka lansuar një aplikacion edhe për Desktop.

Versioni Viber Desktop App 3.0 u sjell përdoruesve mundësi të njëjta të shërbimeve, duke ju ofruar mundësinë të shijoni atë edhe në kompjuter desktop. Shiko video ilustrimin e më poshtëm:

[youtube id=”NEqS5W-KfRw” width=”600″ height=”350″]

Aplikacioni Viber nuk mund të instalohet pa pasur një numër aktiv. Ky aplikacioni posedon mundësinë e sinkronizimit të mesazhet tuaja përmes smartphone-it dhe aplikacionit desktop, kështu që të gjitha mesazhet tuaja shfaqen në të dyja platformat. Nëse mesazhet fshihet nga një platformë ato gjithashtu do të fshihen edhe nga platforma tjetër. |ameble|