Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Vic Gundotra"

Etiketa: Vic Gundotra

Vic Gundotra, zëvendës-shef i lartë i Google-it dhe njeriu i parë mbrapa rrjetit social Google+, ka njoftuar se do të lë kompaninë Google. Gundotra...