Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Video Prezantim"

Etiketa: Video Prezantim

Thonë që një fotografi vlenë sa një mijë fjalë. Po, një video ka peshën e sa fjalëve?Më poshtë keni videon që flet për lojën...

Child Locator Phone është një pajisje e cila ju mundëson të komunikoni si dhe vëzhgoni vend-ndodhjen e fëmijës tuaj. Me vetëm 5 butona në...

Me 180 orë stand by bateri, 12 orë muzikë dhe 5 orë në video (videoplay), Maxtab C8 me çmim shumë të volitshëm është një...

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është tableti Prestigio MultiPad 9.7 Pro.Dizajni Pesha e lehtë, korniza e hollë dhe e lëmuar...

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është modeli i Televizorit Smart 40ES8000 nga prodhuesi Samsung.Dizajni Me një dizajn të sofistikuar dhe...

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, në vijim kemi bërë prezantimin e Lavatriçes EcoBubble, Modeli: WF80F5E0W2W nga prodhuesi Samsung.Çka është EcoBubble dhe si funksionon? Teknologjia EcoBubble e merr detergjentin...

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, sot do të prezantojmë Frigoriferin Side by Side Modeli: RSA1ZTSL1 nga prodhuesi Samsung. Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com Kapaciteti dhe DimensionetFrigoriferi Side by Side ka kapacitet...