Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Video"

Etiketa: Video

LG G6 i cili sapo ka filluar me shitjet është përballur me tortura te ndryshme testuese.Në videon e më poshtme smartphone-i i ri LG...

Sot ekzistojnë kamera të shumta që kanë mundësinë e fotografimit dhe incizimit të videove në lëvizje, por nëse kërkoni një të vogël e cila përshtatet për...

Samsung është kthyer me traditën e vjetër të saj, në përpjekje për të rritur shitjet e saj të smartphone-it të ri Galaxy S5. Kompania ka...

Sony ka publikuar një video të re për konsolën e tyre të re PlayStation 4, që tregon disa nga tiparet e reja që do të jenë në...

Lumia 920 është përfaqësuesi kryesor i Nokia-s në betejën për tregun e smartphone-ve. Lumia 920 është një smartphone me Windows Phone 8, ka një...