Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Vine"

Etiketa: Vine

Vine të premten festoi përvjetorin e saj të parë dhe për të festuar ketë moment ky shërbim ka publikuar një përmbledhje të videove më...

Më herë kemi raportuar se Vine është duke zhvilluar aplikacionin e tyre për platformën Windows Phone, dhe ja sot ata kanë lansuar atë për pajisjet...

Nokia ka njoftuar dje se aplikacioni zyrtar Vine shumë shpejt do të vij tek platforma Windows Phone. Shërbimi Vine për shpërndarjen e videove të...

Një ditë pas lasnimit të aplikacionit Vine nga Twitter, Facebook reagon në mënyrë të shpejt duke bllokuar shërbimet e aplikacionit në rrjetin e tij...

E plotësuar (17:25) - Twitter tanimë ka njoftuar zyrtarisht për lançimin e aplikacionit Vine, një mënyrë të re për të shpërndarë video direkt nëpërmjet...