Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Virus"

Etiketa: Virus

Një e metë për sigurinë e Internetit që mund të shkaktoj dëme të mëdha është zbuluar kohën e fundit dhe po quhet Heartbleed Bug. Një virus...