Tag Archives

2 Articles
Video Shpaketim: Tableti Wacom Intuos Small Creative Pen & Touch

Video Shpaketim: Tableti Wacom Intuos Small Creative Pen & Touch

E dizajnuar për kreativitet, tableti Intuos Small Creative Pen & Touch mund të përdoret si një tablet me prekje për PC-në tuaj ngjashëm si një tablet i ditëve të sotme, mund të përdoret gjithashtu për vizatim apo ilustrim më çfarëdo programi softuerik për të krijuar art, modifikuar foto, për të bërë skica etj.

Më ketë pajisje gjatë punës ju ndjeni një komoditet fizik dhe saktësi gjatë përdorimit të stilolapsit. Është një kombinim inovativ me presion të ndjeshëm të stilolapsit si dhe posedon aftësinë më shumë prekje (multi-touch).

Ketë tablet mund ta përdorni edhe për të zmadhuar apo zvogëluar fotot, për manipulim gjatë vizatimit gjithashtu mund të përdoret në vend të miut kompjuterik. Pajisja posedon edhe butonat me klik ndihmës siç janë Shift, CTRL, Alt dhe Windows Key si dhe mund të konfigurohen sipas nevojës.

Buttonat

Se çfarë gjendet brenda kutisë së saj, ne kemi bërë një video të shkurtë ku në të gjenden: pajisja me model CTH480, stilolapsi, udhëzuesi për përdorim, CD-ja për instalim, kabllo USB dhe mbajtësi i lapsit rezervë.

[youtube id=”OzgvXys1RqY” width=”600″ height=”350″]

Disa pjesë ekstra që nuk vijnë në pakon e kësaj quhen Wacom Wireless Kit (shih foton më poshtë), që e transformojnë ketë pajisje pa tela d.m.th Wireless.

Wacom pjesë Wireless shtesë

Ekzistojnë dy pajisje të këtij modeli, kjo që posedojmë ne është i madhësisë së vogël, kurse modeli tjetër është i madhësisë së mesme, specifikat tjera të këtij modeli që patë në video janë:

  • Opsionin Wireless (që mund të eliminohet kabllo USB)
  • Bateria për Wireless mund të qëndroj deri 48 orë
  • Mbajtësi i lapsit (2 ngjyra, e kaltër dhe zezë)
  • Multi-Touch: Po
  • Menyja e sipërme
  • Rezolucioni: 2540 lpi (100 linja/mm)
  • Dimensionet e tabletit: 210 x 178 x 10 mm
  • Dimensionet e fushës aktive: 152 x 95 cm
  • Pesha e tabletit: 300 g

Kjo pajisje mund të blihet nëpërmes Amazon me çmim 100 €. |ameble|

 

Wacom po hynë në tregun e tabletëve

Wacom po hynë në tregun e tabletëve

[CeBIT 2013] Mbeturinat nga Kongresi Botëror i Celularëve në Barcelonë kanë filluar të pastrohen, kurse tani ne po bëhem gati se çfarë do të ofroj ngjarja tjetër e madhe që është CeBIT, që mbahet nga 5 – 9 Mars në Hannover të Gjermanisë. Muajt e fundit, ne kemi futur ngjarjet e rregullta botërore në programin tonë kalendarik, dhe do ti përcjellim vazhdimisht.

Sido që të jetë tani do të flasim për një lajm nga kompania Wacom?

Prodhuesi i vjetër i tabletëve digitizer për punë grafike ka vendosur të përdorë Facebook-un si zgjedhje për të raportuar për të rejat e tyre, një postim ngacmues nga ta shkruan se do të nxjerrin një tabletë për shtije gjatë verës, që do të ketë për cak pjesën profesionale, me aftësitë e ekranit multi-touch dhe HD. A do të prezantohet ky tabletë gjatë ngjarjes CeBIT apo do të lihet për me vonë nuk janë dhënë informata. Përveç kësaj, Wacom nuk dha detaje me shumë, duke përfshirë llojin e sistemit operativ, apo karakteristikat tjera.

Unë personalisht kam përdor pajisje të Wacom-it, janë t‘mrekullueshëm, mirëpo pres që modeli i ardhshëm të përqendrohet më shumë në karakteristika për grafikë, dizajn, vizatim dhe jo si t‘gjithë tabletët e fundit që nuk kanë ndonjë risi të madhe përveç dizajnit. |ameble| [divider top=”0″]