Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Walkman ZX2"

Etiketa: Walkman ZX2

Pati shumë thashetheme për prezantimin e një Sony Walkman të ri në CES 2015 dhe këto thashetheme rezultuan të vërteta. Sot u prezantua Sony...