Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "WD TV Live"

Etiketa: WD TV Live

I lirë e i mirë, i vogël dhe i shpejtë. Kështu vlerësohej nga konsumatorët që për multimedia zgjidhnin WD TV Live.Përparësitë:Procesori nga Sigma Designs I...