Tag Archives

2 Articles
Nga tani mund të bëhen thirrje telefonike edhe me WhatsApp në iOS

Nga tani mund të bëhen thirrje telefonike edhe me WhatsApp në iOS

whatsapp-voice-calling-for-ios-8Në janar të këtij viti, WhatsApp kishte lansuar një shërbim të ri i quajtur “WhatsApp Web”, nëpërmjet të cilit, përdoruesit e aplikacionit WhatsApp, mund të përdorin aplikacionin kompjuter dhe ne edhe në atë kohë, ne kemi përgatitur një edutek se si instalohet WhatssApp në kompjuter.

Më pas kanë filluar të qarkullojnë edhe disa thashetheme për një shërbim të ri nga WhatsApp, pikërisht shërbimi i thirrjeve telefonike i cili nga tani është aktiv.

Shërbimi i thirrjeve deri më sot ishte i mundësuar vetëm për përdoruesit e platformës Android, ndërsa që nga sot thirrjet me WhatsApp mund të bëhen edhe me platformën iOS.

Prandaj, përdoruesit e pajisjeve nga Apple, mund të shkarkojnë WhatsApp nga App Store dhe të fillojnë të përdorin shërbimin e ri. /ameble.com

Aplikacioni WhatsApp ka probleme!

Aplikacioni WhatsApp ka probleme!

WhatsApp is DownWhatsApp është duke u përballur me disa probleme. Përdoruesit nga gjithë bota kanë raportuar se nuk kanë mundur të dërgojnë apo pranojnë mesazhe. Gjithashtu edhe WhatsApp e ka konfirmuar këtë problem me një cicërimë nëpërmes Twitter-it duke deklaruar “na vjen keq, aktualisht kemi disa probleme me servera” shpresojmë që të kthehet shpejt.

Në anën tjetër përdoruesit përqeshin me atë që aplikacionin WhatsApp e ka ndalur Facebook-u. /ameble