Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Wi-Fi"

Etiketa: Wi-Fi

Në muajt e ardhshëm pritet të shohim dhe dëgjojmë edhe më shumë rreth rrjetit Li-Fi, që është një teknologji pa tela (wireless) që transmeton...

Sipas një raporti të fundit nga Computerworld, Google e di fjalëkalimet (password-at) e miliona përdoruesve të Android-it në mbarë botën.Të dhënat për fjalëkalimin e...