Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Wiki Academy Kosovo"

Etiketa: Wiki Academy Kosovo

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe, Ambasadën Mbretërore të Norvegjisë, dhe Shoqatën për...