Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Wikipedia"

Etiketa: Wikipedia

Wikipedia është një prej resurseve më të mira në internet për informim nga fusha të ndryshme, dhe mundësia e saj e hapur për të...

Fondacioni Wikimedia ka lansuar uebfaqen për turizëm, Wikivoyage. Pra, në një kohë kur Wikipedia ka mbushur 12 vite, Fondacioni Wikimedia njofton për udhëzuesin pa...