Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows 10"

Etiketa: Windows 10

Nëse përditësimi është i disponueshëm, ky program do të ju drejtojë në hapat në vijim. Sipas Microsoft ky opsion është për përdoruesit e avancuar.Metoda...

Kompania Microsoft ka vendos t'i mbaj të fshehura detajet e shitjeve të saj për konsolën Xbox One, edhe pse sipas Mary Jo Foley nga...

Microsoft ka përditësuar aplikacionin e tyre të kamerës për Windows 10 duke shtuar kështu mundësinë për incizimin e videove të ngadalshme (slow-motion), në disa smartphone Lumia të caktuar....

Edhe pse një PC-on-a-stick mund të duket i favorshëm, zakonisht ky lloj kompjuteri është shumë i limituar: ka vetëm një portë, dhe duhet ta...

Smartphone-i i rangut të mesëm Lumia 640 mund të jetë smartphone-i e parë që do të marrë sistemin e ri operativ Windows 10, me përditësimin...

Portali Neowin këtë javë ka njoftuar se Microsoft është duke planifikuar lëshimin e dy përditësimeve të mëdha për sistemin e tyre të ardhshëm Windows 10.Këto...

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë...

Nuk është diçka e pazakontë nëse sistemi operativ e merr një hapësirë të madhe të diskut në kompjuter, duke e ditë se sistemi operativ konsiderohet si...

Siç pritej, në ngjarën “Microsoft Windows 10” është prezantuar sistemi i ri operativ Windows 10, i cili nga java e ardhshme do të jetë...

Një tjetër paraqitje e Windows 10 është shfaqur duke zbuluar kështu një numër karakteristikash të reja, ku gjithashtu thuhet se për këto karakteristika Microsoft po planifikon...

Sipas disa burimeve ende të pa konfirmuara Microsoft pritet të mbajë një ngjarje në muajin janar ku do të prezantoj karakteristikat e reja të Windows 10,...

Microsoft Lumia në llogarinë e tyre të Twitter-it ka konfirmuar se të gjitha pajisjet e tanishme me Windows Phone 8, duke përfshirë edhe Nokia...