Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows app Store"

Etiketa: Windows app Store

Disa muaj me parë Microsoft patë lëshuar dyqanin e tyre online Windows app Store së bashku me fillimin e sistemit operativ Windows 8, dhe...