Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows Hello"

Etiketa: Windows Hello

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë...