Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows Phone 7.5"

Etiketa: Windows Phone 7.5

Nokia ka lansuar smartphone-in e fundit të saj me specifika të ulëta që quhet Nokia Lumia 505, dhe është i ngjashëm me versionin Lumia...