Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows Phone 8"

Etiketa: Windows Phone 8

Microsoft Lumia në llogarinë e tyre të Twitter-it ka konfirmuar se të gjitha pajisjet e tanishme me Windows Phone 8, duke përfshirë edhe Nokia...

Nokia ka deklaruar se shërbimi i tyre i hartave "Here", së shpejti do të jetë në dispozicion për të gjitha pajisjet e Windows-it me...

Pas shumë javësh spekulime, Nokia i ri Lumia 525 i rangut të mesëm tani është zyrtarizuar. Për fat të keq, nuk ka asnjë informatë...

Hewlett-Packard (HP) nuk ka pasur ndonjë sukses kur është fjala për smartphone. Prodhuesi i kompjuterëve si duket ka vendosur të provoj edhe një herë....

HTC thuhet se është duke zhvilluar një HTC One të ngjashëm mirëpo që posedon platformën Microsoft Windows Phone 8, ka raportuar Neowin. Smartphone-i do...

Për fansat e muzikës kompania Shazam ka njoftuar për lançimin e aplikacionit të tyre Shazam në platformën Windows Phone 8, aplikacioni përveç kërkimit të...

Nokia ka lansuar sot zyrtarisht smartphone-in e ri me Windows Phone 8, Nokia Lumia 925 dhe tani kemi disa detaje dhe një video për...

Nokia është duke u përgatitur të njoftoj për një smartphone të ardhshëm Lumia me Windows Phone 8, pasi që kompania ka dërguar ftesa se do të...

Sipas një raporti të ri, Microsoft është duke punuar që të bashkojë sistemin operativ Windows dhe Windows Phone, nën një produkt të ri të...

Microsoft-i ka raportuar se përditësimi i Windows Phone 7.8 është kthyer në rrugën e duhur dhe është i gatshëm për të vazhduar më tutje....

Kanë filluar të qarkullojnë disa thashetheme rreth një smartphone-i të ri nga HTC i cili do të ketë të instaluar platformën nga Microsoft-i Windows...

Korea Times ka raportuar se LG është duke planifikuar në krijimin e një numri të smartphone-ve me Windows Phone 8 gjatë rrjedhës së vitit...