Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows Remote Desktop"

Etiketa: Windows Remote Desktop

Microsoft, ka një kohë që ka zhvilluar dhe lansuar aplikacionin që ju mundëson të kyçeni në kompjuterin tuaj nga Windows për pajisjet mobile iOS...