Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows95"

Etiketa: Windows95

Dikujt mund ti kujtohet kur Windows 95 doli në horizont, ishte një ndryshim masiv për përdoruesit e kompjuterve. Duke kaluar nga Windows 3.1 dhe...