Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Windows RT"

Etiketa: Windows RT

Loja Windows 8 po bëhet gjithnjë e më interesante. Tashmë edhe një lojtar i madh pritet të lansoj tablet të bazuar në Windows RT...

Gjatë javës së fundit kemi dëgjuar shumë që Microsoft po bëhet gati për të nxjerr ne treg tabletin e tyre, dhe ja tani zyrtarishtë ka...