Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Word"

Etiketa: Word

Gmail ka sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Microsoft Office-it, duke i dhënë përdoruesve të Gmail-it mundësi për të hapur dhe edituar file-at si Word, Excel dhe...