Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Wordpress"

Etiketa: Wordpress

Sot ekzistojnë shumë ueb-faqe që përdorin sistemin CMS (content management systems). Kjo mundëson ueb-faqet të përditësohen lehtë dhe të kenë përmbajtje dinamike, në krahasim...