Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "WWDC 2013"

Etiketa: WWDC 2013

Disa reagime kundrejt versionit të ri të platformës iOS 7 janë shfaqur menjëherë pas prezantimit të tij në WWDC 2013, një prej tyre është se Apple mund të...

Apple ditën e djeshme gjatë ngjarjes WWDC 2013 ka prezantuar versionin e ri të platformës mobile, Apple iOS 7, i cili do të shfaqet gjatë vjeshtës...

Pas versionit të ri Apple OS X Mavericks, kompania Apple në ngjarjen WWDC 2013 ka vazhduar kështu duke njoftuar për serinë e laptopave të...

Apple sot në ngjarjen WWDC 2013 ka njoftuar për sistemin operativ të ri Apple OS X Mavericks i cili sjellë një numër karakteristikash të...

Kanë mbetur vetëm edhe disa orë para së ngjarja WWDC 2013 të filloj zyrtarisht, ajo do të shfaqet sot drejtpërdrejt për pajisjet Apple nëpërmes...

Shkurtesa e përdorur shpesh për Konferencën Botërore për Zhvillues nga Apple (WWDC- World Wide Developers Conference ) është një konferencë vjetore e mbajtur nga...

Është thënë se kompania Apple është duke punuar në një shërbim të ri për muzikë streaming, dhe me sa duket ky shërbim do të quhet iRadio. Shërbimi...

Apple iOS 7 do të prezantohet në konferencën për zhvillues (WWDC 2013), e cila pritet të mbahet muajin e ardhshëm në San Fransisco, në ketë...

Pak me herët është njoftuar nga Apple se konferencën e saj Worldwide Developer Conference (WWDC) do të mbahet nga mesi i muajit Qershor me...