Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "WX500"

Etiketa: WX500

Sony ka prezantuar dy kamera të reja në serinë e tyre Cyber-shot, të cilat posedojnë karakteristika të fuqishme dhe një dizajn kompakt që lehtë mund të...